Borut Jovan

Borut Jovan

Kuhanje je moja strast; zelo rad kombiniram navidezno nezdružljive okuse, pri čemer mi pomagajo tudi zelišča. Od nekdaj jih uporabljam pri kreiranju krožnikov, ne samo kot dekoracijo, pač pa kot pomembno dopolnjevanje okusa, saj navdih za nove recepte iščem v naravi in delček te skušam prenesti na vsak krožnik. Že kmalu sem spoznal, da zelišča sodijo k slanim in sladkim jedem, ali drugače – omejitev pri rabi ni, če le poznamo njihove lastnosti. V zadnjih desetih letih sem se veliko naučil o tem čudežu narave, kar rad delim tudi z ostalimi, vsaj preko mojih krožnikov.

 

 

Heartmade

Premium dobrote, ki jih s srcem ustvarjata narava in chef Borut Jovan


www.heartmade.si

_
__

Ko je nekaj ustvarjeno s srcem, to pomeni, da je ustvarjeno z največ predanosti, kakovosti in skrbnosti. Premium dobrote Heart Made so prav to in na podlagi tega so dobile tudi svoje ime.

Samo najboljše in domače naravne sestavine družinskega vrtnarstva Valner in slovenskih lokalnih pridelovalcev so dovolj dobre, da lahko postanejo del drznih okusov premium dobrot Heart Made. Prostora za dodane aditive tukaj ni, saj umetnih bližnjic ne potrebuješ, ko verjameš v pot dobrega, zdravega in naravnega.
 
Chef Borut Jovan, ki se podpisuje pod kreacije Heart Made, živi v sožitju, ljubezeni in spoštovanju do narave, njegov ustvarjalni proces pa vselej vodi srce. Spoštuje tradicijo in kuhinjo babic, a se ozira predvsem v sedanjost in prihodnost. Preplet kulture preteklosti okolja ter sodobnih kuharskih tehnik, eksperimentov in drznih kombinacij okusov prinašajo ustvarjalne kulinarične presežke, ki slišijo na ime Heart Made. 
 
Heart Made premium dobrote bodo navdušila vsakogar, ki prisega na domače, naravno, okusno in domiselno. Vsakogar, ki si privošči dobro in z dobrim rad navduši tudi druge. Marsikatera kombinacija okusov bo presenečenje, ob poskusu pa harmonična novost, ki si jo enostavno zaželiš znova in znova.
 
Širok asortiman sestavljajo marmelade, vložena zelenjava, čili omake, namazi, ajvar, sataraš, posipi, kisi, soli in še in še … sčasoma pa se bodo srčni družini pridružili še drugi produkti. 
 
Vsak ljubitelj dobrega, naravnega in domačega je vabljen na Heartmade.si, kjer se z odkritjem in naročilom premium dobrot Heart Made začnejo slastni kulinarični užitki.